بن‌ بست در فروش دارایی‌ های دریایی ولپارس

شرکت لیزینگ پارسیان (ولپارس) با انتشار اطلاعیه‌ای، از عدم حصول نتیجه در مزایده فروش دو فروند شناور خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت لیزینگ پارسیان (ولپارس) با انتشار اطلاعیه‌ای، از عدم حصول نتیجه در مزایده فروش دو فروند شناور خبر داد.

شرکت لیزینگ پارسیان که پیش‌تر آگهی مزایده فروش دو فروند شناور مستقر در بندر ترکمن را منتشر کرده بود، اعلام کرد که به دلیل عدم مراجعه متقاضی، این فرآیند بدون دستیابی به نتیجه نهایی در تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ پایان یافته است.

بر اساس این گزارش، فرآیند این مزایده که از تاریخ ۸ تیرماه ۱۴۰۵ آغاز شده بود، فرصتی را برای متقاضیان فراهم آورده بود تا نسبت به ارائه پیشنهاد قیمت برای هر یک از شناورها به‌صورت مستقل یا یکجا اقدام کنند، اما در مهلت مقرر هیچ پیشنهاد خرید معتبری واصل نشد.

جزئیات کلیدی این اطلاعیه؛

موضوع: فروش دو فروند شناور متعلق به لیزینگ پارسیان در بندر ترکمن.
دلیل عدم موفقیت: نبود مشتری و عدم مراجعه متقاضیان در بازه زمانی تعیین‌شده.
تاریخ پایان: ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵.

شایان ذکر است که لیزینگ پارسیان به عنوان یکی از شرکت‌های فعال در بازار سرمایه، همواره برنامه‌های مدیریت دارایی‌های خود را از طریق شفاف‌سازی در کدال به اطلاع سهامداران می‌رساند. با توجه به بی‌نتیجه ماندن این مزایده، باید منتظر ماند و دید که آیا این شرکت برای فروش این دارایی‌ها در آینده، آگهی جدیدی منتشر خواهد کرد یا راهکارهای دیگری را برای تعیین تکلیف این شناورها در پیش می‌گیرد.

سرمایه‌گذاران و ذی‌نفعان می‌توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایت رسمی شرکت لیزینگ پارسیان مراجعه کنند.

کد مطلب 554727

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha